Масаж

Масаж

Божествена наслада за ума, тялото и духа

Цени

  • Масаж частичен (40 мин) 30 лв 4 бр/100 лв
  • Масаж на цяло тяло (60 мин) 50 лв 4 бр/160 лв
  • Масаж на цяло тяло (90 мин) 70 лв

При съвременния ритъм на живот, времето за почивка придобива все по-голяма стойност.

Имаме нужда от време, в което можем да останем насаме със себе си.

Едновременно с необходимостта от уединение, се изисква и грижа за кожата на тялото, за повишаване на нейната плътност и еластичност.

За задоволяване на потребностите и желанията на съвременния човек е разработена линията Babor Spa, която моделира контурите на тялото, има подмладяващо действие и ни подарява скъпоценни минути на истинска наслада.

Невероятната сила на масажа се крие в докосването-нежен и грижовен, допира до тялото отпуска нервната система и събужда възстановителните сили на организма.

Масажът на цяло тяло в Ендиго е специален и запомнящ се. Похватите са дълбоко-тъканни, отпускат мускулите, подобряват кръвообръщението и разнасят физическата умора, чрез елиминиране на натрупаните токсини и отпадни продукти.

Потапяме се в състояние на дълбока релаксация.

Наградете се с уникалния масаж на дланите, ходилата или скалпа. Използваме техники от рефлексотерапията, за цялостно въздействие върху организма, за активиране на биологично активните точки и възстановяване потока на жизнена енергия.

Предлагаме и масаж на цяло тяло, специално пригоден за бъдещи майки. Помага да се намали умората и тревожността по един напълно здравословен начин, като в същото време акцентира върху специфичните за периода болки в гърба, скованост във врата и раменете, крампи в мускулите на краката и едема.