Професионални терапии

Хидратация Подхранване Блясък Избелване Анти-ейдж грижа

Цени

 • Mary Cohr Катиовитал 60 лв
 • Mary Cohr Катиовитал двойна младост 65 лв
 • Mary Cohr eye repair (очи) 48 лв
 • Mary Cohr лифтинг пълна терапия 65 лв
 • Mary Cohr лифтинг кратка терапия 45 лв
 • Mary Cohr лифтинг (8 бр) 352 лв
 • Mary Cohr кратка почистваща терапия 25 лв
 • Mary Cohr Age firming терапия 89 лв
 • Mary Cohr Age repair терапия 79 лв
 • Dr. Babor Pro концентрат кратка/пълна терапия 30 лв/45 лв
 • Dr. Babor Pro EGF 105 лв
 • Dr. Babor Thera pro peel 140 лв
 • Dr. Babor Cleanformance 30 мин / 35 лв
 • Dr. Babor Cleanformance 60 мин / 55 лв
 • Institut Esthederm osmopeel 50 лв
 • Institut Esthederm oxypeel 65 лв
 • Institut Esthederm интензивна терапия 75 лв
 • Institut Esthederm excellage 120 лв

Mary Cohr

Mary Cohr достига до сърцето на природата, с цел да извлече най-доброто за женската красота. В нейните лаборатории се подбират най-ценните растения, от които се извличат активните съставки. Те от своя страна се смесват в оптимални количества, за да се постигнат максимално удовлетворителни резултати за нашата красота.

 • Катиовитал клетъчна енергия

Mary Cohr създаде иновативен апарат за подмладяване на лицето с незабавни резултати. Катиовитал клетъчна енергия е патентована технология на марката. Обхватът на патента са топлинната енергия и нейното приложение (термична маска, която стимулира клетъчната активност) и двойна йонизация (динамична йонизиция, която повишава биологичната активност).

Катиовитал клетъчна енергия разполага с две допълващи се подмладяващи терапии:

 • Катиовитал младост Хидратация, Ароматерапия, Анти-бръчки, Двойна младост, Нова младост слънце, Подхранване, Избелване и Грижа за очите

Терапията видимо подмладява кожата, като стимулира клетъчната активност.

Като започнем от раждането, клетъчната активност на кожата намалява. Нашите клетки губят енергия и се размножават по-бавно, синтеза на еластичните фибри намалява и се появяват първите признаци на остаряване.

Това е персонализирана терапия, според нуждите и целите за красота на клиента.

 • Катиовитал лифтинг Мускулна стимулация

Терапията видимо ремоделира лицето. С възрастта ние използваме мускулите си по-рядко, предизвикано от загуба на тонус и отпускане контура на кожата. За да се поддържа младостта на тялото физическите упражнения са силно препоръчителни. Все пак, за да поддържаме младостта на лицето, мускулите трябва да се стимулират и да се поддържа тяхната активност, следователно овала на лицето ще е стегнат и изгладен.

Терапията започва с лимфен дренаж на лице и шия - подобрява се клетъчното хранене и насищане с кислород, отпадните продукти се извеждат от междутъканните пространства и се отичат към лимфата.

Следва мускулна стимулация с прав козметичен ток, а изключителните резултати са видими още в края на терапията, благодарение на патентования метод на лечение, който подчертава красотата и видимо подмладява кожата.

 • Age firming терапия на лице

Интензивна грижа, която видимо стяга, хидратира и избистря кожата на лице, шия и деколте. Фините линии и бръчици се изглаждат. Тенът е свеж и блестящ, излъчването е младежко.

 • Age repair

Терапия с чист витамин C, хиалуронова киселина и концентрат от клетъчен живот, бореща се с признаците на стареене.

Dr. Babor Pro

Високоефективна, иновативна козметика без аромати и ецветители.

 • Dr. Babor Pro концентрат

Кратка терапия/Времетраене 35 минути

Рутинна грижа за лицето, кожата е свежа и подхранена. Активните концентрати на Babor Pro се въвеждат с помощта на ултразвук, ефекта е видим и дълготраен.

Концентрат с Хиалуронова киселина - потиска жаждата, видима хидратация, която достига в дълбочина с 4 хиалуронови киселини. Различните молекулни размери позволяват на киселините да станат активни в различни кожни слоеве.

Концентрат с растежни фактори EGF - клетъчния активатор. Съдържа биомемитични пептиди, които стимулират растежните фактори. Те инициират процеси, сравними с активни процеси при наранена кожа. Засилва дермално-епидермалната кохезия и комуникация, подобрява еластичността на кожата. Инхибират ензимите, които разграждат еластина.

Концентрат с ретинол - експертът за рафиниране, съдържа два силно активни, стабилни прекурсори на ретинол, които се превръщат в ретинол в кожата. Те стимулират синтеза на колаген, създават нови кожни клетки и минимизират фините линии и бръчки.

Концентрат с Витамин С - високо стабилният витамин С има анти-оксидантно действие, изравнява тонуса на кожата и създава гладък, свеж вид на тена. Идеален за кожа, която има незначителни щети от слънце, в същото време стимулира синтеза на колаген и подобрява твърдостта и еластичността на кожата.

Концентрат със серамиди - защитния щит. Комбинацията от три идентични на кожата серамиди поправя кожната бариера. Те се комбинират оптимално с липидите на собствените мембрани на кожата и по този начин засилват защитната функция.

Концентрат с бета глюкан - пожарната служба. Този SOS серум идеалното средство за спешна помощ при раздразнена кожа. Бета глюканът е биоактивен полизахарид, получен от мая. Укрепва имунната система на кожата, намалява зачервяването, раздразненията и стегнатите усещания - бързо и интензивно.

Пълна терапия/Времетраене 60 минути

Терапията включва още продукти от серията - обогатена витализираща маска, пилинг маска, маска PRO EGF - уникална лифтинг маска, която съдържа биомиметични пептиди, които насърчават формирането на собствените епидермални растежни фактори на кожата и финален масаж.

 • Thera Pro EGF терапия

Изграждане на кожата. Заглаждане. Стягаща Anti-Aging терапия. Уплътнява, заглажда и укрепва. Идеална след Pro Peel лечение.

 • Thera Pro Peel терапия

Обновяване на кожата. Гладкост. Терапия с плодова киселина, при която интензивността на плодовата киселина се настройва индивидуално според Вашия тип кожа. За максимално обновяване на кожата, без Downtime, със сияйно свежа кожа още след първата терапия. AHA - киселини с различна интензивност до 30 % и pH стойност до 2,7.

New Dr. Babor Cleanformance

100 % веган. 100 % блясък. 100 % ефикасност. До 98 % от съставките са от естествен произход. Не съдържат: животинска основа, глутен, лактоза, парабени, минерални масла, микропластика и синтетични аромати.

За да осигури здрав блясък и неудържим ефект на красотата, Dr. Babor Cleanformance съдържа пребиотици и пребиотици, които балансират микробиома на кожата. Пребиотиците и пребиотиците укрепват тази кожна бариера и действат като мъничък защитен щит срещу стресовете на околната среда. Антиоксидантните и силно регенеративни свойства на екстракт, получен от кора от червен клен, защитават кожата, придавайки по-голяма еластичност и устойчивост. Този екстракт е първата устойчива и клинично тествана козметична съставка, получена от рециклирана кора от червен клен.

Постигането на сияйно свеж и росен тен отнема само 30 минути, а ако разполагате с допълнително време, продължете една стъпка напред в дългата терапия, осигуряваща допълнителен тласък на блясъка при това 60-минутно лечение.

Institut Esthederm

Жан-Ноел Торел - създателят на френските марки Institut Esthederm, Bioderma и Etat Pur, е фармацевт и биолог, който специализира в клетъчните технологии и кожната биоекология. Той създава патенти и технологии, които подпомагат ефективността на всички продукти за грижа на лице, тяло и слънце и полага основите на философията на Institut Esthederm: напредък в естетиката чрез биологията.

 • Osmoclean/Osmopeel

дълбоко почистваща терапия и пилинг маска за младежко излъчване

 • Oxypeeling
oксипилинг терапията използва нежен пилинг с лимонена киселина за незабавен озаряващ ефект и едновременно с това, насища кожата с кислород, чрез метод на оксигенация.

Оксигенацията е процес, при който върху повърхността на кожата се генерират мехурчета въглероден диоксид. Те създават физиологична реакция, като изпращат богата на кислород кръв в обработваната зона. Този процес увеличава капилярния поток и метаболизма на кожата.

 • Интензивна терапия с хиалурон/спирулина/прополис

Интензивната терапия с хиалурон осигурява дълбока хидратация и регенерация, изпълва бръчките, подобрявa еластичността и гладкостта на кожата. Серията използва уникална комбинация от три форми на хиалуроновата киселина, които действат на всички нива в епидермиса.

Спирулината е синьо микро-водорасло, което съществува на земята от над 3 милиона години. Съдържа над 220 нутриенти, жизненоважни за функцията на клетката и организма като цяло. Esthederm използва тези изключителни свойства на спирулината за ревитализация, подхранване и регенерация, като осигурява интензивна грижа на уморената и безжизнена кожа.

Прополисът е смес от лепкави субстанции, събирани от пчелите, които имат невероятен пречистващ и успокояващ ефект. Активните продукти на Esthederm от тази серия имат синергично действие и решават проблема на зачервената, раздразнена и повлияна от атмосферните влияния кожа.

 • Excellage

Иновативната съставка в серията Excellage "умен полизахарид" възстановява жизненоважната клетъчна комуникация, благодарение на което кожата става по-плътна, подхранена и сияйна. Биологичното действие на патента Repair +, с биомиметичен пептид регенерира и преструктурира, за по-стегната и плътна кожа. Ценното масло от камелия, което се събира веднъж годишно в Корея е богато на Омега 3,6 и 9 мастни киселини. Има интензивно подхранващо действие върху кожата и оптимизира клетъчното сцепление в епидермиса за оптимален комфорт.