йога красота релакс

endigo yoga
ендиго йога

Добре дошли в пространството на йога студио Ендиго

Предлагаме ви преживяване - индивидуално и уникално, в комбинация с древните традиции и ритуали на йога. Много повече от физическа практика, вашето изживяване започва в момента, в който резервирате своята постелка. Влизайки в студито, оставяте външния свят зад гърба си и се обливате в положителни вибрации.

Какъв стил йога преподаваме?

Ние не се причисляваме към определен стил йога, а базираме своите класове на древните принципи дишане - пранаяма, движение - асана и осъзнаване - медитация. Тези принципи лежат в основата на всички наши класове, в които добре дошли са от начинаещи до по-продължително практикуващи. Нашите учители са винаги там за вас, да ви помогнат да навлезете в практиката.

От къде да започна?

Резервирайте своята постелка предварително. Ако посещавате студиото за първи път, свържете се с нас и ние ще ви насочим към правилния клас, според очакванията ви и резултатите, които искате да постигнете. Към момента, работим със съкратен график, за да избегнем струпване на хора на рецепция и в съблекалните. Моля, прочетете нашия COVID - 19 протокол преди да ни посетите.

YOGA ONLINE

Онлайн платформата с видео класове On demand (до поискване, в удобно за вас време) ще продължи да функционира и след възстановяване на пълния ни график.

LIVE STREAM CLASSES

Ще излъчваме на живо практики по график - ние от залата, вие от вкъщи. За членове на онлайн платфромата те са безплатни - резервирайте си място поне 4 часа преди обявения час. За нечленове на платфромата можете да заплатите за всеки отделен клас с банкова карта.

Онлайн платформата ни е достъпна от всяко устройство през уеб браузър. Приложение е налично за IOS устройства ( изтеглете Strydal, въведете данни за профила си и ще получите бърз и лесен достъп до всички класове). Скоро, приложението ще бъде достъпно и за Android.

Благодарим ви за разбирането и подкрепата!

Очакваме с нетърпение да ви видим отново и да практикуваме заедно!